Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde

Corona-info

Håndtering av SARS-CoV-2 (Covid – 19) ved N.K.S. Kvamsgrindkollektivet

Kvamsgrindkollektivet har iverksatt en rekke tiltak og vurderer situasjonen fortløpende.

Kilde foto: forbes.com

Koronavirus - håndtering ved N.K.S. Kvamsgrindkollektivet

Unntakssituasjonen med koronavirus begynner etter hvert å bli den nye hverdagen. Samfunnet åpnes gradvis, og med dette trolig også smitterisikoen. Første prioritet hos oss er derfor fortsatt å begrense smitte og å drive godt smittevern. N.K.S. Kvamsgrindkollektivet følger til enhver tid gitte anbefalinger og pålegg fra Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet og det regionale helseforetaket. Det er innført omfattende rutiner for hygiene, samt det å holde avstand.

Behandlingen for den enkelt forløper nå mer tilnærmet normalt, samtidig som vi sørger for ivareta både hensynet til den enkeltes helse, men også hensynet til smittevern på enheten og for fellesskapet. Vår målsetting er å være et trygt og godt tilbud for pasienter og tilsatte også i denne ekstraordinære perioden.

Har du spørsmål rundt hvordan vi håndterer situasjonen knyttet til koronaviruset, vedrørende innleggelse, kapasitet eller samarbeid – ta gjerne kontakt med en av forløpskoordinatorene våre på tlf. 488 82 263, tlf. 475 16 602 eller administrasjonen på tlf. 73 82 54 10.

Legg igjen en kommentar

Du må være logget inn for å publisere en kommentar.