Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde
Logo ikon

Døgnavdeling

På døgnavdelingen Kvamsgrindtunet (Tunet) har vi medleverskap, der ansatte bor og lever sammen med elevene i arbeidsperioden. I tillegg til medlevere har avdelingene ansatte i dagstillinger.

De ansattes kompetanse er tverrfaglig sammensatt av helse- og sosialfaglig personell (sosionom, vernepleier, lege, psykologspesialist, psykolog, sykepleier, barnevernspedagog, ergoterapeut, pedagog mm) med ulike videreutdanninger (psykisk helse- og rus, MI, KAT, familieterapi, mindfulness mm). Flere av våre ansatte har brukererfaring.

Avdelingen har plass til 14 pasienter og ligger i landlige omgivelser på Bjørkmyr i Trondheim. Det er det kort vei til sentrum med bil eller kollektivtrafikk. Butikk og bibliotek er en god spasertur unna. Det opprinnelige småbruket utgjør Tunet som består av flere hus.

Hovedhuset består av pasientrom, ansatteleiligheter, felles oppholdsrom som stue, kjøkken, spisestue, tv-stue og treningsrom. Spisestua er rommet der alle samles til måltider, spill, musikk og andre kreative aktiviteter. Ved besøk av familie/venner, er det mulighet til å benytte egnet rom for dette. Utendørs har vi stor veranda, hage og sandvolleyballbane.

Det eldste huset på gården, Gammelhuset, inneholder leiligheter for tilsatte.

Det som opprinnelig var en låve, er ut- og ombygd, og huser nå samtale-/møterom, administrasjon og poliklinikk, samt verksted. Her samles hele kollektivet, til både undervisning/kursing, samt til mer uformelle sammenkomster i fbm. jul, påske mm. Møterommet har videokonferanseutstyr til bruk for samhandling med eksterne aktører.