Hopp til navigasjonHopp til hovedinnholdHopp til bunnområde
Logo ikon

Nettverk og fritid

Fekting

Å bryte ut av et liv med rusmiddelproblematikk samsvarer gjerne med å se på eksisterende relasjoner. Vi jobber aktivt med nettverk og betydningen av de ulike relasjonene i tilfriskningsprosessen.

«Det å ha gode og sunne fritidsaktiviteter og vennskapsforhold er viktig for de fleste. For personer med rusmiddelproblemer kan dette være ekstra viktig, fordi det kan ha indirekte betydning for rusmiddelbruk og behandlingsrespons.» (Gråwe, Rolf W., 2016)

Maleri

Fritid er tiden ut over fastsatte behandlingsaktiviteter, hovedsakelig på kveld og helg. Pasientene kan bygge videre på interesser/aktiviteter/relasjoner vedkommende har fra før eller etablere nye. Målsettingen er å bygge nettverk og skape en meningsfylt fritid.

Trondheim og omegn byr på et mangfold av muligheter for kultur, sport og aktiviteter. Sentrum og bydelene rundt tilbyr det meste en by har med treningssenter, kafeer, bibliotek, kino, bowling, gokart, klatresenter og mye mer. Selv om Trondheim er en storby har du likevel umiddelbar nærhet til fjorden, marka, elver og vann som legger til rette for utendørsopplevelser som gåturer, ski og alpint, aking, fisking, vannsport osv.